1 kapele polici kushtonte 350 Euro, si nisën hetimet e SPAK ndaj 9 zyrtarëve

Një operacion i befasishëm është realizuar ditën e sotme nga SPAK ku në shënjestër ka pasur disa zyrtarë dhe ish-zyrtarë të Ministrisë së Brendshme në Agjencinë e Blerjeve të Përqendruara. Në hetim të Prokurorisë së Posaçme ka qenë një tender për uniformat e policisë me vlerë 25 milionë Euro.

Gazetari i Klan News, Besar Bajraktaraj, ka raportuar se është ekzekutuar urdhri i ndalimit për 9 zyrtarë. Arrest me burg është vendosur për 8 prej tyre, më konkretisht për Edlira Naqellarin, Kreshnik Bejkajn, Ani Omurin, Klevis Hasanin, Flutura Çekrezin, Fatmir Demnerin, Gëzim Mingajn dhe Mariglen Buzalin. Për Anisa Bogdanin është vendosur arrest shtëpie.

(Visited 25 times, 1 visits today)