AIbini Flet Për Rrymën Në Veri Me Ne Fund Pas Shume KRlTlKAVE Sqaron Gjithcka

“Kemi qenë krltik kur kemi qenë opozitë dhe sot kemi trashëguar gjendje e cila na ka vërtetu se kemi pas të drejtë. Janë bërë dakordime të pafavorshme për Kosovën në Bruksel dhe po i vuajmë pasojat tani.

Argvmentet krvesore kundër nesh në Bruksel janë dakordimet e qev erive paraprake. Nuk do të dëshiroja të jem në këtë gjendje. Shpejtë do të vij dita e fatu,rimit në veri”

Prandaj ketu nuk kemi pasur zgjedhje tjeter kete e kane bere ata para nesh qe kane qene dhe me kete po dojne te na ulin para qytetareve nuk kemi patur asnje mundesi ti largohemi asaj e prandaj tani ju ka hyre frika se me ne nuk ksi lloj marveshjes dhe nuk do te kete asnjehere deri sa te jemi ne, jo rastsisht edhe te gjithe po behen bvshke si mrenda Kosoves por edhe jasht saj kunder nesh sepse Kosova me ne fund ka fituar ne te gjitha aspektet..Hap fotën 5 svekonda dhe te shfvqen pvmjet eksklvzive

(Visited 12 times, 1 visits today)