Cili është shteti që i pëlqen më së shumti Vjosa Osmanit

Vjosa Osmani është një grua për tu pasur lakmi dhe model nga të gjithë, shkruan Kosovarja.

Ajo është e pranishme në shumë intervista dhe është gjithmonë shumë e hapur ndaj pyetjeve që i parashtrohen.

Në një intervistë është pyetur se cili është vendi i saj i preferuar dhe ajo ka thënë se Amerika.

Edhe pse viziton mjaftë shpesh prapë se prapë mbetet vendi i preferuar i saj sepse lidhen kujtimet e shumta që ka në atë vend./Kosovarja/

(Visited 31 times, 1 visits today)