Eksperët japin përgjigjen: Qumësht apo kos, ja cfare duhet të konsumoni në mëngjes

Në këtë video do të mësoni se si të bëni përzgjedhjen e duhur mes qumështit dhe kosit për organizmin. Si qumështi ashtu edhe kosi janë të shkëlqyer sa i përket pasurisë së kalçiumit, kaliumit dhe vitaminës D. Kosi i përmban me bujari të gjithë ushqyesit e lartpërmendur por edhe proteinë, zink, vitaminë B5 dhe probiotikë. Kosi i shtëpisë i fermentuar me farë natyrale është i pasur me probiotikë por përmban edhe sasi më të larta të kalçiumit dhe kaliumit.

In this video you will learn how to make the right selection between milk and yogurt for the body. Both milk and yogurt are excellent in terms of richness of calcium, potassium and vitamin D. Yogurt generously contains all the aforementioned nutrients but also protein, zinc, vitamin B5 and probiotics. Homemade yogurt fermented with natural seeds is rich in probiotics but also contains higher amounts of calcium and potassium.

(Visited 118 times, 1 visits today)