Ja si te kuroni dhimbjen e gjurit ne vetem 1 jave vetem me te verdhe veze

Përbërësit:
1 e verdhë veze të freskëta
1 lugë gjelle kripë

Udhëzime:
Përziejeni të verdhën e vezës me kripën dhe aplikojeni këtë përzierje mbi gjurin tuaj të prekur. Mbuloje atë me një fasho.Përsërite çdo dy orë! Në baza ditore do t’ju duhet 5 aplikime. Ju do të vini re se uji në gjurin tuaj së shpejti do të fillojë të zhduket!

Ingredients:
1 fresh egg yolk
1 tablespoon salt

instructions:
Mix the egg yolk with the salt and apply this mixture on your affected knee. Cover it with a bandage. Repeat every two hours! You will need 5 applications on a daily basis. You will notice that the water on your knee will soon start to disappear!

(Visited 637 times, 1 visits today)