Nëse Vonoheni Në Punë, Do Përfundoni Si Shqiptari Në Gjermani

Pronari gjerman ka menduar një ide komike për të ndëshkuar punonjësin shqiptar, i cili shkoi me vonesë në punë.

‘JOQ’ ka ndarë foton e cila iu është dërguar nga një emigrant shqiptar. Shihet që punëtori i ndërtimit mban një komerdare rozë, e quajtur ndryshe ‘flamingo’.

Personi që ka dërguar foton shkruan se punëtori shqiptar do të punojë ashtu, ndaj këshillon gjithsecilin që të mos vonohet në punë dhe të bëhen më të përgjegjshëm.

POSTIMI I ‘JOQ’

Një emigrant shqiptar në Gjermani na shkruan: “Prsh JOQ, shiko si e ndeshkoi shefi kete shqiptarin se erdhi vone ne pune. Do punoje ashtu. Mos u vononi ne pune, behuni te pergjrgjshem. Flm nese e postoni”

(Visited 30 times, 1 visits today)