Njihuni me receten qe pastron zorren e trashe dhe shkrin dhjamin e barkut ne vetem 5 min

Pra, cila është zgjidhja për këtë probleme të zorrës së trashë? Ka disa, dhe janë të listuara më poshtë: -Pini shumë ujë: Kjo pjesë e organizmit tuaj do ujë, shumë më shumë së sa mund të keni menduar. Në këtë mënyrë toksinat që ndodhen në zorrën e trashë do ta kenë më të lëhtë të largohen nga trupi juaj.

-Hani shumë ushqime që përmbajnë fibra: Përveç kumbullave ushqime të tjera që përmbajnë fibra janë: avokado, boronicat,fiku,kokosi etj. Gratë nga mosha 19 deri në 50 vjeç duhet të marrin 25gr fibra çdo ditë .

(Visited 878 times, 1 visits today)