Rojet mbetën të habitur kur tufa prej shtatë elefantëve hyri në kompleksin banesor (Video)

Tufa prej shtatë elefantëve i kanë hutuar rojat e sigurisë në një kompleks banimi në Coimbatore të Indisë, kur u paraqitën aty gjatë mesnatës.

Kafshët gjigante lëvizën nëpër rrugë dhe oborret e shtëpive, ndërsa nxorën me rrënjë disa barishte, transmeton Telegrafi.
Gjatë qëndrimit prej afro një ore, nuk shkaktuar ndonjë dëm në ndërtesa apo vetura. Pasi përfunduar shëtitjen e pazakontë, elefantët shkuan në një plantacion bananesh ku kryen dëme të konsiderueshme.

Ky është rasti i parë kur elefantët kanë hyrë në atë kompleks, madje gjatë orëve të natës ku zakonisht janë duke fjetur. /Telegrafi/

(Visited 21 times, 1 visits today)