Si ta Parandaloni Rënien e flokëve dhe Të thinjurit e parakohshëm

Mjekimi i renies se flokve dhe te thinjurit e parakohshëm.Mjekimi i renies se flokve dhe te thinjurit e parakohshëm.Fërkohen rrënjët e flokëve me lëng limoni, lihet kështu për 15 minuta, e pastaj lahet koka me sapun, më pas fshihet koka dhe lyhet me vajin e farës së zëzë. Përsëritet ky veprim për disa javë.(sapun me e i mire do ishte i fares se zeze)Ebu Hurejre, r.a., ka treguar se i Dërguari i Allahut, s.a.v.s., ka thënë: “Përdorni rregullisht këtë farë të zezë, sepse ajo përmban në vete ilaç për çdo sëmu’ndje, përveç vd\ekjes.”

(Visited 22 times, 1 visits today)