Vrasja e politikanit të njohur serb, arrestohen 2 policë shqiptarë

Pas vrasjes së politikanit të njohur serb, autoritetet kosovare kanë arrestuar sot dy policë të dyshuar si të implikuar në ekzekutimi e tij.
Dy oficerët e komisariatit të Mistrovicës akuzohen për manipulim provash.
Policia e Kosovës ka kryer gjithashtu disa bastisje, gjatë të cilave ka sekuestruar një revole dhe dy karikatorë me nga 9 fishekë.

Arrestimi

(Visited 245 times, 1 visits today)