Meda po e lë muzikën? (Foto)

Meda është ndër këngëtarët më produktiv, që nuk ndalet së publikuari këngë të reja, në mënyrë që të jetë sa më pranë adhuruesve të tij.
Meda ia ka dalë që ta bëjë për vetë një pjesë të konsiderueshme të publikut që e ndjek me vëmendje të veçantë rrjedhën e karrierës së tij.

Para se Meda të ishte në këtë pozicion, hit i jashtëzakonshëm ishte Adem Ramadani, që konsiderohej më i kërkuari e dëgjuari kudo, shkruan “Kosovarja”.
Adem Ramadani i ka lënë dasmat, ahengjet e mbrëmjet dhe këndon vetëm këngë për fenë.

A po shkon edhe Meda kësaj rruge?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *