Këngë e fuqishme për bashkimin kombetar

Tashmë kur po flitet shumë për bashkim të Preshevës me Kosovën, ka ardhur edhe një këngë e cila po shpërndahet me të madhe në rrjetet sociale shkruan Gazeta NewBorn.

Disa folklor shqiptar kanë ndezur nejen me këngë patriotike ku i kanë kënduar bashkimit kombëtar.

Video e publikuar nga Gazeta NewBorn ka filluar të bëjë gjiro gjithëandej dhe po pëlqehet shumë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *