Ekskluzive, këngëtarja serbe Dunja: Jam bërë myslimane dhe vendosa të jetoj në Prishtinë

Këtë të shtunë, ekskluzivisht për emisionin ExpressRozë flet Dunja Ilic – këngëtarja super seksi nga Serbia që ka vendosur të jetojë në Prishtinë.
Ajo tregon se çfarë e shtyri të vijë në Kosovë, pse u konvertua në myslimane dhe si po e trajtojnë në Prishtinë shqiptarët.

Dunja Ilic jep opinionin e saj edhe për raportet politike Kosovë-Serbi.

Gjithçka për jetën e saj, skandalet seksuale dhe fotot nudo do t’i mësoni në ExpressRozë, të shtunën në ora 16:00 në televizionin Klan dhe në orën 20:00 në televizionin Alsat Maqedonia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *