Kush është femra më e bukur shqiptare sipas Adelina Ismailit?

Motrat Ismaili janë pothuajse çdo herë cak i mediave rozë.
Ato janë gjithnjë në qendër të vëmendjes qoftë për format trupore veprimtarinë e padyshim edhe për jetën private.

Është kjo Adelina, e cila ndau një foto të motrës së vogël në Instagram, Zanfinës gjersa thotë fjalë emocionuese për të.

“Do të shkruaja një libër si është të jetosh me femrën më të bukur shqiptare. E bukur brenda dhe jashtë. Krenaria ime, princesha ime, gjeniu im, çika ime”, janë fjalët e saj.

Siç duket Adelina, Ema dhe Zanfina janë tejet të afërta me njëra-tjetrën të cilat nuk ndahen për asnjë moment. Duhet theksuar se mbrëmë në po të njëjtën foto Zani kishte krijuar polemika me një fanse, madje mori kritika të shumta nga ajo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *