Shpetim Desku pyet Yllka Kuqin sa paguhen këngëtarët për një natë, kështu i përgjigjet ajo

Në emisionin e ri në kanalin më të ri, T7, Shpetim Desku e ka pasur të ftuar këngëtaren Yllka Kuqi.
Në një moment, Desku e ka pyetur Kuqin se sa paguhen këngëtarët.

Për të mësuar përgjigjen e saj si dhe për ta parë emisionin,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *