E vërteta e konvertimit të Tunës në krishtere

Këngëtarja Atuna Sejdiu së fundi ishte e ftuar në një emision pas një kohë të gjatë, ajo shpalosi shumëçka nga jeta e saj private dhe publike.

Tuna tregoI për lindjen e fëmijes së parë, po ashtu foli edhe për raportin me Norën dhe Robertin që kanë qenë mjaft të komentuar në media rozë.Ishte raportuar para dy vitesh se këngëtarja nga Maqedonia, Altuna Sejdiu, ishte konvertuar në fenë katolike.

Kjo kishte ndodhur në dhjetor të vitit 2016, kur këngëtarja kishte postuar një foto në profilin e saj në ‘Instagram’ ku shihej së bashku me këngëtaren Arilena Ara.Tuna në këtë foto shihej se mbante vathë në formë kryqi.

Në atë kohë, Tuna vetëm sa kishte filluar lidhjen me Patris Berishën, ku i fundit i përket religjionit të krishterë, gjë që çonte në atë se edhe ajo i ishte bashkuar fesë katolike.

Por këngëtarja nuk ka treguar asgjë se a është i vërtetë konvertimi i saj në fe katolike ,edhe pse dyshimet janë të shumta.Ndryshe, projekti i fundit i saj është ‘Chonga’ që ka arritur 3 milionë shikime në kanalin zyrtar në YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *