E Papritur, Shikoni se çka i ka ndodh Remzije Osmanit në Spital (Pamje)

Remzie Osmani është aktualisht e ftuar në emision, në një nga televizonet tona. Ajo aty ka hapur zemrën dhe ka treguar një histori nga fëmijëria e saj.“Më kanë ndrru tri ditë e kanë mbajt një djalë të huajin, infermieret serbe i kanë thënë maje është i yti po nënë nuk ka pranu” ka thënë Remzia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *