Rekord që ditën e parë, ky është hiti që po sfidon “Despacito”

“Taki Taki” duket se është hiti më i fundit në muzikën botërore, i cili po sfidon seriozisht superhitin “Despacito”.

DJ Snake, Selena Gomez, Ozuna dhe Cardi B janë shfaqur me të kuqe në projektin latin që po thyen rekord shikueshmërie që në ditët e para.

Ishte ideja e DJ Snake për të bërë këtë bashkëpunim. Ai tha për Billboard se donte të bënte një rekord regatoni për klubet e natës dhe gjeti dy mbretëresha, Selenën dhe Cardin.

Titulli i këngës është vendosur nga Ozuna dhe është një lloj kërcimi tepër ritmik dhe sensual që transmetohet tek publiku vetëm me anë të muzikës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *