Nga vetura BMW, orët e çantat e shtrenjta, restorantet ekskluzive e hotelet me 5 yje, shikojeni jetën luksoze të Ramush e Anita Haradinajt

Bashkëshortja e kryeministrit Ramush Haradinaj, Anita Haradinaj nuk pëlqen të përflitet shumë nga mediat për shpenzimet e saj.

Kur ajo dhe kryeministri u pyetën nga mediat për pushimet e tyre në hotelin “Carlton” në Sant Moritz të Zvicrës ata thane që nuk kanë shpenzuar aq shumë sa flitet në media, transmeton Veriu.info.

Megjithatë gazetarja e njohur Anita Haradinaj nuk është se bën jetë modeste.
Ajo në instagram ndanë foto me miqtë e saj ku shihen pushimet luksoze, veshjet dhe aksesorët e shtrenjtë.

Kujtojmë se kryeministri Haradinaj kishte deklaruar se po ha bukë të ftohtë dhe nuk po i del rroga për jetë luksoze.
“Kosova ime” i’u sjell disa nga to në vazhdim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *