Nuk do ta besoni por McGregor – ndëgjon muzik SHQIP! ( VIDEO )

Conor Anthony McGregor ka lindur në Crumlin, Dublin më 14 korrik 1988, biri i Tony dhe Margaret McGregor.

Ai u rrit në Crumlin dhe mori pjesë në shkollat Gaelscoil dhe Gaelcholáiste në nivelin fillor dhe të mesëm në Coláiste de híde në Tallaght, ku ai gjithashtu zhvilloi pasionin e tij për sport, duke luajtur futboll në ekipin e shoqatës.

Në rininë e tij, ai luajti futboll për Lourdes Celtic Football Club. Në moshën 12-vjeçare, McGregor gjithashtu filloi boks në Crumlin Boxing Club. Në vitin 2006, McGregor u zhvendos me familjen e tij në Lucan, Dublin, duke ndjekur Gaelcholáiste Coláiste Cois Life.

Pas kësaj, ai filloi të punoj si hidraulik. Ndërsa në Lucan, ai u takua me luftëtarin e së ardhmes të UFC Tom Egan dhe ata së shpejti filluan të stërviteshin artet marciale të përziera (MMA) së bashku.
McGregor pati një jetë të vështirë skamnore, derisa nënshkroi një kontratë me MMA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *