Daut Haradinaj N’Kosovë Show: Na Pret Lufta Nëse Preken Kufijtë

Këtë javë n’Kosovë Show mysafirë ishin Daut Haradinaj dhe Teuta Krasniqi.
Deputeti i AAK’së foli për idenë e presidentit Hashim Thaçi për korrigjim të kufijve. Sipas tij kufijt nuk do të lëvizin, në të kundërtën do të ketë sërish luftë.

Ndërkohë aktorja Teuta Krasniqi foli për karrierën dhe jetën private. Ajo tregoi nëse do të shkojë në martesën e Bleors vitin e ardhshëm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *