Ja si duket shtëpia milionëshe e Ermal Fejzullahut, çfarë hapësire ka!!!

Ermali është këngëtari i preferuar i shumicës së publikut që me këngët e tij dhe karakterin bëri për vete mirjëra fansa.
Është Nera ajo e cila e ka publikuar shtëpinë e tyre super luksoze kur Ermali me siguri ka investuar milionat për të mobiluar dhe projektuar një të tillë.

Shikoni shtëpinë e Ermal dhe Sabri Fejzullahut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *