Sa shumë është rritur dhe sa i bukur është bërë djali që këndoi ‘Qingji’

Është padyshim artisti më i pëlqyer i të gjitha gjeneratave.

Që nga paraqitja e tij e parë ka filluar të rrëmbejë zemrat e shumë nga publikut shqiptarë me hitet e njëpasnjëshme që publikonte.
‘Qingji i vogël’ dhe ‘Sherri i vogël’ janë këngët e tij më të pëlqyera prej kohësh me të cilat janë rritur një numër i madh i brezave të ndryshëm, e që po vazhdojnë akoma. Duhet theksuar se Pëllumbi tani është 16 vjeçar i cili po vijon mësimet në shkollë të mesme, e padyshim që nuk ka lënë anash as muzikën, ai tashmë është duke vijuar kursin e kitarës, se a do rikthehet përsëri në muzikë mbetet të shihet..

Pavarësisht kësaj Pëllumbi me anë të talentit të tij ka lënë gjurmë tek fëmijët duke u konsideruar ndër më të pëlqyerit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *