Juria qeshi me të kur hyri në skenë, por më pas të gjithë u habitën

Në “Britain’s Got Talent” më 2014, bota u njoftua me Lettice Rose Rowbotham, një violiniste e talentuar për të cilën ende flitet në internet.
Lettice, nga Surrey në Mbreti të Bashkuar, kapi vëmendjen e jurisë dhe audiencës qysh në momentin kur hyri në skenë.

Personaliteti i saj entuziast bëri që juria të shpërthente së qeshuri – madje edhe Simon nuk mund të përmbahej, transmeton Gazeta Express.

Por kur ajo kapi violinën dhe filloi performancën e saj, të gjithë mbetën të habitur. Shikojeni videon e audicionit të saj, që ka më shumë se 6 milionë shikime në YouTube:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *