VIDEO/ Action Bronson në albumin e tij më të ri përfshin edhe këngë me qifteli

Reperi i cili jeton dhe vepron në Amerikë me prejardhje shqiptare Action Bronson, ku emri i vërtet i të cilit është Arian Asllani, ka lansuar albumin e tij më të ri.

Në njërën nga këngët e tij, ai ka edhe pjese të muzikës shqip e cila është me çifteli.

Karriera e Action Bronson ka nisur me pasionin e tij të parë, kuzhinën. Pak kohë më parë sesa ai të merrej seriozisht me industrinë e muzikës Rap, amerikanët e njihnin për emsionin e tij online “Action in the Kitchen, vetëm një vit më pas Bronson shënoi një tjetër arritje në karrierën e tij muzikore. Ai arriti të
firmoste një marrëveshje me kompaninë e njohur, “Goliath Artists”, kompani e cila ka të artistë si Eminem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *