Besim Dina shpërthen në lot gjatë emisionit (Video)

Shoumeni dhe komediani, Besim Dina, mbrëmë ka festuar emisionin e 400-të të “Oxygen”.
Ekipi i emisionit i kishin përgatitur shumë befasi në emisionin jubilar ku shpesh ai nuk ka mundur të kontrolloj emocionet, duke e parë anën tjetër të Besim Dinës.

Pjesa më emocionuese ka qenë ajo kur Dina i është drejtuar “Botës” me një fjalim mjaft emocionues që ka bërë në fund të shpërthej në lotë.Dina ka kërkuar nga “Bota” që të jetë e drejt, pa paragjykime dhe më e drejt me të gjithë njerëzit, ai ka folur edhe për Kosovën, krysisht për shtresen politike ku sipas tij kanë nëpërkëmbur popullin e tyre. /Magazina/Telegrafi/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *