Kjo është super vila luksoze e Mihrijes dhe Naim Abazit ja vlen ta shikoni (VIDEO)

Mihrije dhe Naim Abazi kanë qenë të ftuar në programin “Rudina” në të cilin kanë folur jo vetëm për marrëdhënien e tyre, punën dhe karrierën, por edhe për familjen Përgjatë emisionit çifti ka sjellë pamje nga dy shtëpitë, ajo në qytet dhe vila në fshat.
Këngëtarja ka treguar se shkon shpesh te vila në fshat pasi aty gjen qetësinë, ndërkohë Naimi shkon atje zakonisht me miq.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *