Përmes kësaj kënge Noizy tregon saktë se sa para fiton në muaj?

Noizy është padyshim një ndër reperët më të suksesshëm shqiptar, i cili me këngët e tij u bë tejet i dashur për të rinjtë.
Ai realizon shumë koncerte në të gjitha trevat ku ka shqiptarë dhe sigurisht që pjesëmarrja është e shumtë.

E sigurisht që këto koncerte dhe këngët e tij që kthehen menjëherë në hit, i kanë gjeneruar shumë të ardhura reperit.
Dhe ndoshta Noizy na ka treguar në këngën e tij “Ça thu” se fiton 150 mijë Euro në muaj, por se kishim vënë re.

Ai thotë: “happy days happy life thats right, 150 mije nmuj thats life”.

Të jetë sa për tekst, mund të kishte përdorur edhe ndonjë shifër tjetër, 150 mijë lekë s’ka shanse të jetë, sigurisht që s’ka folur me të reja, kështu që e ka fjalën për 150 mijë Euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *