Bebe Rexha vazhdon të krenohet me prejardhjen e saj, këndon dhe dëfrehet me këngë shqipe në shtëpi

Këngëtarja me prejardhje shqiptare, e cila shënon suksese të shumta në arenën ndërkombëtare, Bebe Rexha, nuk e ka mohuar asnjëherë origjinën e saj.

Ajo madje ka treguar shpesh herë me krenari në intervista se prejardhja e saj është shqiptare, nga Dibra e Maqedonisë.

Se është një patriote e vërtetë, këtë e dëshmon edhe fakti se ajo vazhdon të dëgjojë muzikë shqip, dhe të kërcejë nën ritmet e këngëve popullore.

Së fundmi, ajo publikoi në InstaStory, ku shfaqej duke u dëfryer nën ritmet e këngës shqipe, ndërsa grimohej nga grimerja e saj amerikane.

Bebe Rexha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *