Moderatori i dorëzon armën në emision Policisë Kosovës, ja reagimi i tyre

Sot në emisionin “Kojshia Show” kanë qenë të ftuar disa pjesëtar të Policisë së Kosovës.

Gjatë emisionit moderatori Sadri Imeri nder te tjera i ka dorëzuar Policisë se Kosovës edhe një “armë” pa leje.

Shikoni minuten 44:58 dhe reagimin i Policisë së Kosovës./AlbanienShow

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *