Përlot bashkëshortja e Dr.Florit: Sot, 4 vjet pa babin!

Bashkëshortja e Dr.Florit ka kujtuar përmes një foto 4-vjetorin e ndarjes së tij nga jeta.
Në këtë foto ai shfaqet me fëmijët e tij, Kaltrinën dhe Danielin. “Sot, 4 vjet pa babin! #Dashuria Babit do Jet gjthmon me Ne,”-shkruan Blerina, bashkëshortja e tij në rrjete sociale. Dr.Flori humbi jetën 4 vite më parë si pasojë e overdozës nga droga./Gazeta Express/

Lexo më shumë në: https://www.gazetaexpress.com/roze/perlot-bashkeshortja-e-dr-florit-sot-4-vjet-pa-babin-596320/?utm_source=referral&utm_medium=web&utm_campaign=copyright

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *