Gold AG për reperat e ri: Tash nuk dijnë me u sha, janë bo ‘tuca’

Gold AG në njëfarë mënyre i ka bërë ‘diss’ reperëve të rinj që bëjnë ‘dissa’.
Në emisionin ‘SevenBizz’, reperi i njohur kritikon reperët e rinj të cilët nuk po shprehen sinqerisht sa i përket ‘dissave’ dhe sharjeve që bëjnë mes vete.

Dëgjoni mendimin e Goldit për gjeneratën e re të reperëve dhe krahasimin që bën me gjeneratën më herët:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *