Vajza e Sahide Mustafës iu rrënqeth me coverin e këngës ‘Prej se jena nda’

Thuhet se talenti dhe dashuria për artin e kulturën trashëgohet.
Edhe Redola, vajza e Sahide Mustafës ka treguar se po shkon hapave të nënës dhe tezeve të saj ‘Motrat Mustafa’, shkruan Indeksonline.

Redola përveç e ëmbël, në mënyrë të përkyer ka sjellë coverin e këngës ‘Prej se jana nda’ të Yll Limanit.
Një performancë rrënqethese, por edhe një zë mjaftë premtues.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *