Shikojeni se cka i ndodh Mahmut Feratit e Shpetim Deskut në emision live, fjalosen keq (Video)

Këtë javë të ftuar n’Kosovë Show, ishin Mahmut Ferati dhe Shkenda Dubova.Pasi që hyri në emision, Mahmut Ferati, tregoj arsyen pse kishte ardhur në këtë emision dhe pas ati i përmendet emri në çdo emision të mundshëm, pas spjegimit që bëri,

Mahmtut Ferati ”largohet” nga emisionit, për tu kthyer prap në emision, shkruan Gazeta NewBorn.E reagimi i moderatorit ishte befasues.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *