Mane tregon pse nuk i pëlqeu publikimi i pamjeve në internet teksa ai po i pastronte tualetet e xhamisë

Sadio Mane nuk është vetëm lojtar, por edhe njeri i madh.

Ai këtë e ka treguar me gjestin e tij duke i pastruar tualetet në një xhami në qytetin e Liverpoolit.

Ylli i Reds ka treguar se nuk i ka pëlqyer fakti se këto pamje ishin publikuar pasi ai nuk e bën të tregohet në publik, por sepse dëshiron të ndihet mirë me vetën.

“Jam mysliman, i fali pesë vakte në ditë dhe sa herë që mundem, i praktikoj në xhami”.

“Një herë kur isha aty takova një shok të mirë, një ganez”.

“E ftova për çaj në shtëpinë time pas lutjeve dhe ai tha, ‘Jo, kam punë, duhet të pastroj tualetet e xhamisë”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *