Ndodh vetëm një herë në 823 vjet! Ja pse Dhjetor i 2018-s do të jetë i veçantë

Dhjetori i këtij viti do të jetë i veçantë, pasi do të shohim një fenomen që nuk kemi për ta parë sërish në jetën tonë.

Për herë të parë në jetën tonë do të shohim një fenomen mahnitës, pasi në muajin dhjetor do të kemi 5 të shtuna, 5 të diela dhe 5 të hënave. Kjo ndodh vetëm një herë në 823 vjet. Kinezët e quajnë këtë “Toka e plotë e parave”.

Pra, dërgoni këtë mesazh te të gjithë miqtë tuaj dhe brenda 4 ditëve paratë do t’ju habisin. Bazuar në kinezisht Feng Shui, kushdo që nuk e përcjell këtë mesazh mund të humbasë shansin e madh. “Unë po bëj pjesën time, nuk e di!”