Daily Mail shkruan për gjelin 7.7 kilogram të Kosovës

Lopa e Australisë u klasifikua si më e madhja në botë, kjo për shkak të peshës prej 1400 kilogram.
Mirëpo, ‘Daily Mail’ po shkruan për gjelin e Kosovës, si më i madhi në botë.

Fitim Sejfijaj që ka një fermë në Kosovë, ka postuar në rrjetet sociale një gjel që peshon 7.7 kilogram.
Ai është një gjel i lumtur dhe shumë i dashur”, citohet të këtë thënë fermeri, i cili tregon se gjeli trajtohet mirë.