Djaloshi 5-vjeçar thyen rekord botëror, bën 3,202 pompa të njëpasnjëshme

Një djalë i quajtur “Schwarzenegger pesëvjeçar” ka thyer gjashtë rekorde botërore pas një seance maratone prej 3,202 pompash të njëpasnjëshme.
Rakhim Kurayev bëri 1.000 pompa në vetëm 40 minuta 57 sekonda dhe 2.000 pompa në 1 orë 30 minuta për të renditur veten në librat e rekordeve, transmeton lajmi.net.

Vepra mbresëlënëse e djalit është përshëndetur nga të gjithë.