Djaloshi i rregullon tre rubikë duke i sjellur ata në ajër

Një djalosh ka habitur të gjithë me aftësinë e tij.
Djaloshi ka aftësi të jashtëzakonshme, dhe kjo dëshmohet nga kjo video ku ai arrin që ti rregullojë tre rubik duke i hedhur ata në ajër, transmeton lajmi.net.

Në shikim të parë duket se kjo është shumë e lehtë, por kur e shikoni me kamerë të ngadalsuar, mund ta vëreni se si ai i rrrgullon rubikët me gishtat e tij para se ta hedh përsëri në ajër.

Ai gjithë këtë proces e përfundon për 5 minuta e 20 sekonda. Për më shumë shikojeni videon. /Lajmi.net/