E pazakontë/ Dy të rinjtë martohen me kontratë para gjykatësit, ajo që firmosin i ka habitur të gjithë

Kur një person bie në dashuri ai mendon për gjithçka që mund të ndodhë në lidhjen në çift, por disa vijnë në një pikë të palogjikshme si këta dy të rinj që donin “të martoheshin” përpara një gjyqtari. Në imazhet e Facebook ju mund të shihni se të dy nënshkruajnë një akt me kushte të caktuara.
Në këtë akt firmosje tregohen disa gjëra që ranë dakord të dy të rinjtë, djali i është ofruar për t’i dhënë paswordin e Facebook-ut gruas. Nga ana tjetër, vajza premtoi të ushqehej dhe të ishte besnike ndaj burrit të saj të ri.

Mund të thuhet se gjithçka do të ishte një shaka nga të dy të rinjtë për të kapur vëmendjen e përdoruesve të Facebook, sa shpejt veprimi i tyre ka ngjallur kuriozitet në rrjetet.

Faqja e Facebook-ut e quajtur Miltoner publikoi fotot dhe ka arritur tashmë një shumë prej mbi 4000 reagime në vetëm disa minuta të ngarkimit të imazheve. Pa dyshim, e gjithë kjo ka krijuar surprizë mes përdoruesve.

Disa përdorues të Facebook dëshirojnë të imitojnë këtë fakt me partnerët e tyre, të tjerë komentojnë se duket një ide e mirë për t’u ndjekur. Megjithatë, të tjerë tregojnë se kjo shkon përtej kufijve.