Rusët që gjetën raketën hapësinore të alienëve, këto janë pamjet

Dy rusë ishin në një udhëtim gjuetie dhe u penguan nga rrënojat e asaj që ata mendonin se ishte një raketë hapësinore “e huaj”.
Ata e bënë gjetjen ndërsa përgatiteshin të qëndrojnë natën dhe dëgjuan një përplasje në pemë pishe, transmeton lajmi.net.

Të nesërmen në mëngjes ata shkuan për të hetuar.

“Ne pamje të parë, ne vërejtjëm një pajisje të huaj,” u dëgjua një zë në një video që mundësonte pamjen e raketës.

Pastaj ata panë një shenjë që mbishkruante “RKTS Progress” në raketë, duke konfirmuar se ishte raketw ruse dhe përdoret për një nisje Soyuz. /Lajmi.net/

Raketa