Si ta hapim derën e veturës me ndihmën e një topi të tenisit (Video)

Cfar nese ju ndodh qe mos te keni mundesi te hapni deren e vetures, ndersa nukeni koh madje as edhe te kerkoni celsin rezerv, por as edhe te thirrni mjeshtrin. gjithe kjo mund te kete nje zgjidhje edhe ate me ndihmen e nje topi te tenisit.

E gjith cfar duhet te beni eshte te bini nje vrim te vogel dhe te shtypni deren. Po per kete nuk duhet te mendoni shume.
Për më shume mund të shikoni videon më poshtë: