Qeni përballet me dy luanë, kush fiton? (VIDEO)

Luanët njihen si mbretërit e xhunglës. Megjithatë një qen i vogël u përpoq që ti japë fund sundimit të tyre ndërsa u përball me dy mace të egra në një undër të Tanzanisë në Afrikën Lindore.
Video tregon qenin e guximshëm e të patrembur që shkon drejt një luani dhe një luaneshe me vetëbesim.

Ai fillon ti lehë, ndërsa macet e egra i shmangen.
Por kur qeni e pa se ishte duke kërkuar për të ‘kafshuar më shumë se mund të përtypte’, u largua ngadalë.