Vendosni sodë buke në shtratin tuaj, rezultatet mahnitëse (Video)

E keni shumë të përlyer shtratin tuaj dhe nuk dini se si ta pastroni?
Përbërësi që keni në shtëpinë tuaj është zgjidhje e këtij problemi, shkruan lajmi.net

Soda e bukës pastron plotësisht shtratet, duke hequr kështu çdo lloj bakteri të krijuar me kohën në të.

Gjithsesi, fillimisht duhet ta pastroni shtratin me pastrues vakum, pastaj hidhni sodë buke. Pas pak ju mund ta spërkatni me ujë dhe ta thani shtratin.

Do ta shihni që gjithçka do të duket më ndryshe në shtratin tuaj, pa bakterie, i pastër, dhe mund të flini rehat.
Më poshtë shihni pamjet:

Shtrati