Edhe kjo ndodhe ne Rusi femija del ne dritare ne katin e 8 te nderteses (VIDEO)

Një video shokuese është liruar në YouTube tregon një foshnjë këmbë në parvaz të dritares 8 kat. Një gabim i vogël dhe fëmija mund të lehtë kanë rënë në vdekjen e tij. “Prindërit e keq ndonjëherë” e tij janë askund për t’u parë.

Incidenti ndodhi në qytetin e Miass në rajonin Chelyabinsk në Uralet ruse, sipas raporteve nga mediat sociale.
Toddler stares frikë nga dritarja në tokë dhe lëkundet atje rrezikshëm. Në një moment duket se ai do të bjerë, por për fat të mirë ai mbeti në këmbët e tij dhe vendosi të shkojë përsëri brenda.