Shikoni çfarë ndodh,kur shkëncëtarët shkrijnë qenin e ngrirë para 12 mijë vitesh (VIDEO)

Kjo video e rrallë tregon momentin kur shkencëtarët shkrijnë një qenush të ngrirë në Siberi këtu e 12.400 vite më parë.
Qenushi i ka akoma dhëmbët e tij dhe mendohet se trurin e ka të paprekur.

Ekspertët po shqyrtojnë nëse është një kafshë e zbutur apo jo.
Ndërkohë shkencëtari nga Koreja e Jugut, Hwang Woo-suk, i njohur në fushën e klonimit, ka marrë mostra për të kthyer në jetë këtë specie të rrallë.