Xeni përlotet me befasinë e jashtëzakonshme! (VIDEO)

Këtë edicion në emisionin LEMzA, i ftuar ishte këngëtari i mirënjohur i muzikës popullore, Shkelzen Jetishi Xeni!
Mbi të gjitha pika kulmore e emisionit ishte befasia e përgatitur nga stafi i emisionit, ku ai për herë të parë pas shumë vitesh nuk arrin të përmbaj emocionet.

Ajo që i kishte munguar për një kohë të gjatë vjen ekskluzivisht në emisionin LEMzA’ direkt nga Amerika e largët.

Për të parë emocionet dhe si ka rrjedhur ngjarja e plotë klikoni linkun në vazhdim. /GazetaTribuna/
Më poshtë shihni pamjet në Video:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *