Xhejlane Godanci – “Buqja e Ilazit” shkon në xhami e mbulohet me shami

Aktorja e njohur e teatrit, Xhejlane Godanci, është një nga emrat e konfirmuar të teatrit, filmit dhe ekranit, shkruan “Kosovarja”.

Xhejlani ka luajtur në shumë shfaqje teatrale, e po ashtu edhe në projekte të ndryshme. Publiku i gjerë e njeh përmes rolit të “Buqes” në serialin “Familja Moderne”.

Xhejlanja edhe më të tej është angazhuar, ndërkohë përmes postimeve shihet se ajo i gëzohet edhe sukseseve të kolegëve, shkruan “Kosovarja”.

Xheki nuk është nga ato femra konservatore, por megjithatë është edhe fetare e i pëlqen të vizitoj vendet e kultit.

Derisa ishte në Bursa të Turqisë, aktorja ka vizituar një xhami, me ç’rast edhe është mbuluar me shami./Kosovarja/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *