Filloi gabim, çfarë ndodh më pas do të ju mahnitë (Video)

Kjo vajzë provoi veten në audicionin e Britain’s Got Talent për të shprehur talentin e saj në këndim, shkruan lajmi.net
Jo rrallë herë na ndodh që emocionet të na kaplojnë në disa momente kur e sprovojmë veten dhe të mos mund ta shprehim gjithë atë që kemi.

Kështu ka ndodhur edhe me këtë vajzë e cila u hutua sapo doli në skenë dhe filloi këngën gabim. Por, ajo kërkoi falje nga publiku dhe juria, pastaj filloi sërish, duke i mahnitur të gjithë.

Shikoni videon më poshtë për të parë performancën e saj.
Më poshtë shihni pamjet në Video:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *