Kur makineritë gjermane e bëjnë çdo gjë më të lehtë

Krahas teknologjisë, automobilizmit dhe shumë gjërave tjera, gjermanët kanë investuar mjaft shumë edhe në makineritë bujqësore.
Video më poshtë tregon disa të tilla, të cilat ndikojnë dukshëm në punën e fermerëve. /IndeksOnline/